server VoipSwitch

con Software VoIPSwitch

telpon IP

versi VoipSwitch 2.0.0.980

Y windows server con plataforma softswitch telpon ip.

Voipswitch wis kabeh pribadi sing perlu kanggo layanan telpon Internet. Iku wis kanggo ngatur administrator, Sambung lan softphones kanggo komunikasi. Dadi Softswitch menehi pengalaman online paling apik ing telekomunikasi. Iku platform luar biasa.

telephony server IP

ip Business telephony Piyambak saiki bisa nganggo server lan platform pasar paling lengkap. ServerVoIP ndadekake iku bisa -fully garatizado- kanggo nangani iku tanpa expertise technical, saéngga wiwitan apa saka comfort saka dhuwit ngarep lan gawe ing wayahe.

maca liyane >

operator telephony ip

Piranti lunak sing paling lengkap lan fungsi kanggo VoIP Telephony.

Iku ServerVoip duwe versi paling anyar babagan Software VoipSwitch diinstal ing Windows Server 2008, lan ing sawetara server (upscale) Windows server 2012.

Ngerti karakteristik >>


wis

VOIPBOX

1.0.094


wis

VSM

1.9.4


wis

MySQL

5.6.4

VoIPSwitch 2.0.0.980.
sistem manajemen Lanjutan kanggo
business IP telephony.

Platform SoftSwitch dirancang kanggo ngatur estña, ngatur lan ngawasi pribadi tanpa komplikasi utawa kawruh technical.

- Pelanggan Gender
- Ketik Suppliers
- Forms Distributors utawa Pedagang

modul VoipSwitch.
Piranti Dianyari kanggo sing
layanan telephony.

  • Control Rates & Telpon

  • klien Portfolio

  • Supplier Portfolio

  • Softphones VoIP

  • Nelpon Cards y Callshop

  • Portal lan VsPortal

  • pembayaran / Pembayaran online

  • tagihan / INVOICES

  • Kanca en Ngalih VoIP

Usando la Plataforma VoIPswitch sea proveedor mundial de minutos para que sus clientes llamen a teléfonos fijos y celulares de cualquier país del mundo, con las mejores tarifas o precios que usted les desee cobrar.

Business Cepak Worldwide karo
Server windows server diatur platform IP Telephony
server telpon ip

"Proveemos de los mejores Servidores VoIP con VoIPSwitch para su Empresa de Telefonía IP desde el año 2008 en todos los rincones del mundo"

perusahaan telpon ip

FREE Chapter 10 lan Discover
Carane akeh dhuwit sampeyan bisa entuk karo perusahaan telpon?

telpon IP 4

server VoIPSwitch

Ngatur Panjenengan Server VoipSwitch persis cara sing arep kanggo pelanggan, supplier lan distributor.

telpon IP 5

tutorial VoIP

Videotutoriales ing nangani HD Platform (HD) kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan IP Telephony (VoIP).

telpon IP 6

kontak

Njaluk jawaban babagan perusahaan VoIP. Diajak penasehat mbusak uneg-uneg sing.

telpon IP 7

situs VPS

VoipSwitch modul kanggo layanan telephony Internet kanggo telpon kanggo landlines lan sel telpon ing donya.

nuduhake ing: Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Follow us on: Facebooktwitterlinkedinrssyoutube