Сервери со VoipSwitch

со софтвер VoipSwitch

IP телефонија

VoipSwitch верзија 2.0.0.980

И Windows сервер со IP телефонија softswitch платформа.

Voipswitch ги има сите алатки што ви треба за услугата за интернет телефонија. Таа има својства за управување со администратор, централи и комуникација softphones. Softswitch така ви дава на најдобар интернет искуство во телекомуникациите. Тоа е неверојатна платформа.

IP на серверот телефонија

Свој бизнис на IP телефонија сега е можно со најкомплетниот пазарот платформа на серверот и. ServerVoIP го прави возможно -fully garatizado- да се справи без технички знаења, овозможувајќи започне со работа од удобноста на вашиот дом и да се направи пари веднаш.

читај повеќе >

оператор IP телефонија

Најкомплетниот и функционален софтвер за VoIP телефонија.

Тоа ServerVoip имаат најновата верзија на софтверот инсталиран на Windows Server VoipSwitch 2008, а во некои сервери (high-end) Windows Server 2012.

Познавањето на карактеристиките >>


ИМА

VoIPBOX

1.0.094


ИМА

VSM

1.9.4


ИМА

MySQL

5.6.4

Voipswitch 2.0.0.980.
Напреден систем за управување со
IP телефонија бизнис.

платформа Softswitch дизајнирана да управуваат со estña, управуваат и да ги следат нивните алатки без компликации или технички знаења.

- генерираат клиентите
- внесете добавувачи
- Мода Дистрибутери и препродавачи

VoipSwitch модули.
Алатки обновено на нивните
телефонски услуги.

  • Стапки и повици за контрола на

  • портфолио на клиенти

  • снабдувач Портфолио

  • softphones VoIP

  • Фонокарти y Callshop

  • Портали и VsPortal

  • плаќања / онлајн плаќања

  • наплата / фактури

  • Разговарате en VoIP преминете

користење платформа VoipSwitch е глобален провајдер на минути за вашите клиенти да се јавите на фиксни и мобилни телефони на која било земја во светот, со најдобрите стапки или цените сакате да ги наплаќаат.

Вашиот бизнис на Светската Достапно
платформа сервер на Windows конфигурирани IP телефонија
IP на серверот телефонија

"Ние обезбеди најдобар VoIP сервери VoipSwitch за претпријатие IP телефонија од 2008 во сите делови на светот"

IP телефонија компанија

БЕСПЛАТНО глава 10 и Откријте
Колку пари можете да заработите вашата компанија Телефонија?

IP телефонија 4

сервери VoIPSwitch

Конфигурирате Вашиот сервер VoipSwitch токму начинот на кој сакате за вашите клиенти, добавувачи и дистрибутери.

IP телефонија 5

VoIP вежби

Videotutoriales за ракување со HD платформа (HD) да дознаете повеќе за IP телефонија (VoIP).

IP телефонија 6

контакти

Добијат одговори за вашата компанија Voip. Разговарајте со експерт советник да ги намират проблеми.

IP телефонија 7

својства VPS

VoipSwitch за модули интернет телефонија услуга за повици кон фиксни и мобилни телефони во светот.

удел во: Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Следете нè на: Facebooktwitterlinkedinrssyoutube