Servers me VoipSwitch

me Software VoipSwitch

Telefonia IP

VoipSwitch version 2.0.0.980

Dhe dritaret server me platformën Softswitch IP telefonia.

Voipswitch ka të gjitha mjetet që ju duhet për shërbimin e telefonisë Internet. Ajo ka veti për menaxhimin administratorin, Centrale dhe softphones komunikimit. Pra Softswitch ju jep përvojën më të mirë të internetit në telekomunikacionit. Kjo është një platformë e pabesueshme.

server IP telefonisë

Own telefonia juaj ip Business tani është e mundur me tregun më të plotë platformë server dhe. ServerVoIP bën të mundur garatizado -Plotësisht- për të trajtuar atë pa njohuri teknike, duke e lejuar të fillojë të punojë nga komoditetin e shtëpisë tuaj dhe të fituar para në çast.

lexoni më shumë >

Operatori i telefonisë IP

Software më të plotë dhe funksionale për VoIP Telefonia.

Ajo ServerVoip kanë versionin më të fundit të softuerit të instaluar në Windows Server VoipSwitch 2008, dhe në disa servera (fund të lartë) Windows Server 2012.

Duke ditur karakteristikat >>


KA

VoIPBOX

1.0.094


KA

VSM

1.9.4


KA

MySQL

5.6.4

VoIPSwitch 2.0.0.980.
sistem të avancuar të menaxhimit për
Telefonia IP biznesit.

Platforma Softswitch projektuar për të menaxhuar estña, menaxhuar dhe monitoruar mjetet e tyre, pa komplikacione ose njohuri teknike.

- gjenerojë Konsumatorëve
- Shkruani Furnizuesit
- Distributors modës dhe Rishites

module VoipSwitch.
Tools përditësuar për të tyre
shërbimet e telefonisë.

  • Çmimet dhe Thirrjet Kontrollit

  • Portfolio Customer

  • furnizuesi Portfolio

  • softphones VoIP

  • Calling Cards y Callshop

  • Portale dhe VsPortal

  • pagesat / Pagesat Online

  • faturimit / faturat

  • Chat en VoIP Switch

Usando la Plataforma VoIPswitch sea proveedor mundial de minutos para que sus clientes llamen a teléfonos fijos y celulares de cualquier país del mundo, con las mejores tarifas o precios que usted les desee cobrar.

Biznesi juaj me Botën dispozicion
Windows Server Platforma konfiguruar IP Telefonia
server ip telefonia

"Proveemos de los mejores Servidores VoIP con VoIPSwitch para su Empresa de Telefonía IP desde el año 2008 en todos los rincones del mundo"

Kompania IP telefonisë

Kapitulli FALAS 10 dhe Discover
Sa të holla ju mund të fitojnë kompaninë tuaj Telefonia?

Telefonia IP 4

Servers VoIPSwitch

Konfiguro server VoipSwitch tuaj pikërisht ashtu siç dëshiron për klientët tuaj, furnizuesit dhe shpërndarësit.

Telefonia IP 5

tutorials VoIP

Videotutoriales në Platformën trajtimin HD (hD) për të mësuar më shumë rreth telefonisë IP (VoIP).

Telefonia IP 6

kontaktet

Të marrë përgjigje për VoIP kompanisë tuaj. Bisedoni me një këshilltar specialist për të pastruar shqetësimet e tyre.

Telefonia IP 7

pronat VPS

VoipSwitch për modulet e shërbimit të telefonisë Internet për thirrjet për landlines dhe telefonat celularë në botë.

pjesë në: Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
na ndiqni në: Facebooktwitterlinkedinrssyoutube