Sérver sareng voipswitch

con Software VoIPSwitch

Telepon IP

VoIPSwitch Versión 2.0.0.980

Y windows server con plataforma softswitch telefonia ip.

Voipswitch gaduh sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun jasa telepon internét. Éta kagungan pasipatan pikeun manajemén pangurus, panel kontrol sareng telepon lemes pikeun komunikasi. Janten Softswitch masihan anjeun pangalaman telekomunikasi internét pangsaéna. Éta mangrupikeun platform anu luar biasa.

IP teleponi server

PELAKON Telepon Anjeun Nyalira tiasa dilampahkeun ku server sareng platform anu lengkep dina pasar. ServerVoIP ngamungkinkeun - dijamin- pikeun anjeun pikeun nanganan tanpa kanyaho téknis, ngamungkinkeun anjeun ngamimitian damel ti kanyamanan bumi sareng nampi duit langsung.

Maca deui >

operator telepon ip

Software anu paling lengkep sareng fungsional pikeun VoIP Telephony.

ServerVoip gaduh vérsi paling ayeuna ngeunaan VoIPswitch Software dipasang dina Windows Server 2008, sareng sababaraha server (rentang luhur) Windows Server 2012.

Nyaho ciri na >>


TILIK

VOIPBOX

1.0.094


TILIK

VSM

1.9.4


TILIK

MySQL

5.6.4

Voipswitch 2.0.0.980.
Sistem manajemén maju pikeun
perusahaan telepon IP anjeun.

Platform SoftSwitch dirancang pikeun anjeun ngatur, ngatur sareng monitor alat Anjeun tanpa komplikasi atanapi pangaweruh téknis.

- Klién Genre
- Lebetkeun Panyadia
- Bentuk Distributors atanapi Pengecer

Modul VoIPSwitch.
Alat anu diropéa pikeun anjeun
jasa telepon.

  • Tata Kontrol sareng Telepon

  • Klién portopolio

  • Suplai portopolio

  • Hipotik VoIP

  • Nelepon Kartu sareng Callshop

  • Portal sareng VsPortal

  • Pangmayaran / Pangmayaran Online

  • Penagihan / Invois

  • Ngobrol en VoIP Switch

Nganggo Platform VoIPswitch Janten panyadia global menit pikeun palanggan nyauran landlines sareng telepon sélulér di unggal nagara di dunya, kalayan harga anu pangsaéna atanapi harga anu badé dieusi.

Bisnis anjeun Sadia ka Dunya sareng
Server Windows server ngonpigurasi platform Telephony IP
telefonia ip server

"Kami masihan anu pangsaéna Server VoIP sareng VoIPSwitch pikeun Perusahaan Telephony IP anjeun saprak taun 2008 di sadaya penjuru dunya"

perusahaan telepon ip

FREE Bab 10 sareng ngajalajah
Sakumaha Seueur Artos anu Bisa Anjeun Buat Ti Perusahaan Telepon Anjeun?

Telepon IP 4

Serat VoIPSwitch

Konpigurasikeun VoIPwitch Server anjeun persis ku cara anu anjeun pikahoyong pikeun klien anjeun, suplai sareng distributor.

Telepon IP 5

Tutorial VoIP

Pidéo pidéo ngeunaan ngokolakeun Platform dina harti anu tinggi (HD) uninga langkung seueur ip telephony (VoIP).

Telepon IP 6

Hubungan

Meunang jawaban ngeunaan Perusahaan Voip anjeun. Ngobrol jeung panaséhat khusus pikeun mupus masalah anjeun.

Telepon IP 7

Sipat VPS

Modul VoIPSwitch pikeun layanan telepon telepon internet pikeun telepon darat sareng telepon sélulér di sakumna dunya.

Bagikeun éta: Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Tuturkeun kami dina: Facebooktwitterlinkedinrssyoutube